Industry Session

The industry session will be held on Thursday afternoon, Aug 30, 2018, chaired by Masahide Sasaki (NICT).

SessionTimeProgram and Speaker
QKD developer and user panel
(13:40-15:15), 95 min.
Moderator by N. Gisin (GAP-Optique)
13:40-13:5010 minutes Introduction by N. Gisin (GAP-Optique)
13:50-14:2030 min. talks by 6 panelists
Yong Zhao (Quantum CTek)
Kelly Richdale (ID Quantique)
Momtchil Peev (Huawei)
Chongjing Xie (Ali Cloud)
Zhiyan Zhao (State Grid Corp. of China)
Corsin Pfister (Koninklijke KPN N.V.)
14:20-15:15Panel discussion
Coffee Break15:15-15:45
Quantum Computer Panel Moderator by Anne Broadbent (U of Otawa)15:45-15:5510 min. Introduction by Anne Broadbent (U of Otawa)
15:55-16:1015 min. talks by 3 panlists
Ruanyao Duan (Baidu)
Shengyu Zhang (Tencent)
Xiaobo Zhu (USTC/CAS-Alibaba)
16:10-16:4030 min. Panel discussion
Post-Quantum Crypto and QKD Standardization Panel
(16:40-17:40) :60 min Moderator by M. Sasaki (NICT)
16:40-16:5010 min. Introduction by Masahide Sasaki (NICT)
16:50-17:1020 min. talk by 3 panelists
10min: Jintai Ding (U of Cincinnati)
Qi Wei (Chair of QKD subgroup of CCSA China Communication Standard Association)
Andrew Shields (Toshiba, Chair of ETSI ISG-QKD)
17:10-17:4030 min. Panel disucssion